Krock!=(

Hello=)
sitter just nu och surfar lite=) ser helt sär ut, va med om en olycka igår med richard=( vi blev på körda som vanligt. detta skedde utanför jet, vi skulle svänga för att tanka när en idiot kommer körandes och inte kollar rakt fram.. så just nu så har ja ont mellan skuldebladen och upp i nacken... så jävla typiskt vi krockar jämnt och ja får alltid ont i ryggen börjar bli liiite trött på de nu asså=P

Annars kolla vi lite film igår och körde runt ute=) todasi ska ja träffa belliop=D får la se va vi hittar på=) ut på landet ska vi iaf, inte varje dag man är där=P hehe

Jag funderar på en sak, hur kan man lägga upp videor här på bloggen från youtube? är de ja som är korkad eller?=P ja förstår bara iten hur man gör hehe=P vet ni så får ni gärna skriva till mig och lära mig de=)

Annars får ni ha en super dag i de vita;)
Puss och kram

You make me feel like a natural women

Looking out on the morning rain
I used to feel uninspired
And when I knew I had to face another day
Lord, it made me feel so tired
Before the day I met you, life was so unkind
But your love was the key to peace my mind

Cause you make me feel, you make me feel, you make me feel like
A natural woman

When my soul was in the lost-and-found
You came along to claim it
I didn't know just what was wrong with me
Till your kiss helped me name it
Now I'm no longer doubtful of what I'm living for
Cause if I make you happy I don't need no more

Cause you make me feel, you make me feel, you make me feel like
A natural woman

Oh, baby, what you've done to me
You make me feel so good inside
And I just want to be close to you
You make me fell so alive
Cause you make me feel, you make me feel, you make me feel like
A natural woman

Hundvakt:D

hello=)
Sitter hemma och käkar påskgodis:D mumma=D idag ska alla gåt ut, utom sabina=P hon ska va hemma å va hundvakt! jätte kul hehe en men de ska bli kul att få träffa lille herkules=) ska ju festa nästa helg så de känns lungt med en lung kväll nu=) bella å fanny ska ja va med oxså så ja är inte helt ensam=)

ne nu ska ja kolla lite tv ha så kul alla ikväll=D festa lite åt mig med;)
Puss och kram
image16

Holla!!

Hello=D
En underbar dag idag, solen är ju framme:D hehe sitter och bloggar som vanligt.. Inne å läser på stinalee gillar verkligen hennes veckans mode, hon ger en inspiriation gillar verkligen den vita tröjan hon har från ginatricot=D kanske tar mig en sväng förbi där imorgon och testar den 8-) hahah:D

Väntar på malicka hon skall strax komma hit lite.. annars har ja fullt skå att få tag på min lilla lus bella, vill gå ut och gå med henne idag.. haha nu ringde hon:D tajmat!

Ska dra nu men ha de bäst!

Hitta massa ögongodis på internet
image13
Detta luktar jag idag :D
image14
Vill ha!!!:D
image15

gårdagen=)

hejhej
kom nyss hem har varit hos fanny=) tänkte bara berätta lite snabbt om gårdagen=P
HAde ju inflyttningsfest, den blev kanon alla kom inte men de va helt okej för vi hade roligt ändå=D
gick till stadt å dansa med picki:D haha sen fick vi gå hem för min hals orkade inte mer=P hehe
stackars mig;)
 kommer lägga upp bilder senare har inte fått dom än=P
puss och kram

FREDAG:D

hello
har nyss vaknat, sitter och funderar på va man ska ha på sig ikväll har ju nada just nu känns de som=P hehe aja de löser väll sig;)
Igår va ja hemma med richard vi kolla på film och käka pizza och godis =) gottgott..

Idag är de inflyttningsfest=D kommer väll inte direkt dricka så men ska va med iaf=D kan ju inte missa våran inflyttningsfest ,kommer blii så kuul tror ja!
Kl 14 ska ja in till sjukan och kolla va mitt problem är haha ne ja skojja !! ska se om ja har hals fluss eller inte och va fan min knöl i halsen ärför något:S:S nervös som vanligt lika kinkig som carrobarro är ja:D haha söt!
ne men vi får la se..
Fått upp våran nya köksstolar idag oxså, riktigt fina va dom:D så ska städa lite men ses vi inte ikväl så hörs vi här;)

Puss och kram

Telefondag=P

hello
har varit hos sofi idag igen=D träffade söta bäbisen igen och lille fanny hahah:D vi gjorde itne så mkt, satt och käka chockladpuddig och grädde mumma:D sen gick ja å fanny hem till mig=)
har mest suttit och pratad med bella hela kvällen och just nu sitter jag och kollar på top modell=D hehe
ne nu ska ja träffa mamma och säga hej då för hon åker till inden imorgon
ha de gött!
puss och kram

image12

Tråååkigt

hej igen=P
kom precis hem i från sofi va där med bella och fanny vi lekte med världen sötaste bäbis albin=) OTROLIGT söt jag blev helt kär i den lille kunde inte ens släppa taget om han=P sen satt vi och spela massa spel testa något nytt som hette buzz eller nått sånt de va fan kul juh=P annars har de varit rätt segt har haft ont i hela kroppen idag.. så ja känner mig helt utmattad...
Tänkte först gå till skolan i morgon men ja tror inte jag orkar i morgon heller... så drygt att bara sitta hemma=P

På fredag är de inflyttningsfest häroch jag vill iten ens veta hur många de är som kommer men de kommer säkert bli kul=) önskade att min kusin kunde komma hit då men hon är iten säker på att hon får ledigt=(

satt och prata om att boka resa snart. jag och brudarna ska iväg i sommar nån stans=) kuul att alla är singlar utom jag lär ju få sova ensam på hotellrummet varje natt haha ne ja skoja bella lova mig att hon skulle sova med mig hela tiden=D;)
hepp nu hade väll ja itne så mkt mer att säga..
Hare gött byebye!!

Tisdag

hellu=)
Mår lite bättre idag skönt de=) sitter hemma just nu och väntar på richard, ska alldeles strax laga lite mat åt oss=)
bella kanske ska bli min nya "bo" kompis=P under tiden som richard jobbar=) får väll se hur de går ;) haha jo då de ska fan bli kul endå=D hehe inte så ofta man umgås på samma sätt med sina kompsiar längre... vist saknar man de ibland=)
Carro skulle va söt och hålla mig sälskap vid 3 ungefär sen skulle bella å fanny kolla förbi en sväng oxså=) hoppas inte denna dagen blir lika seeeg och tråkig som igår=P hehe
ne nu ska ja ta å laga lite mat är sååå hungrig=P
Puss och kram
image10

Sjuk =(

hello!
ligger hemma och är sjuk.. fan att de skulle komma nu då jag har inte tid att vara sjuk=P hehe happ idag har ja bara legat i soffan och slöat och kollat på tven.. Min söta richard åkte och köpte frukost åt mig så de muntra allt upp mig lite=) träffa carro en sväng nyss, hon kollade förbi=) lär väll ligga hemma några dagar till.. suck.. ska börja pärla olika smycken snart som vi ska redovisa i april.. är mitt och carros projektarbete då får ni komma och köpa=D hehe de ska bli skojj..
siter och kollar på olika program av top modell, fy fan va avundsjuk man blir.. min dröm är att få komma med i victoria secret, vilket är omöjligt haha men man kan ju alltid önska=P Carrobarro ska jag iaf fixa på nått höger så hon kommer in där:D och efter min make up kurs i göteborg så ska ja sminka henne när hon blir känd:P hahah vi får väll se;)
ne nu måste ja lägga mig i soffan å vila lite=)
HA de bäst puss och kram!
image7
image8
image9

RSS 2.0