Sex And The City

hellu=)
har precis varit och kollat på sex and the city, Äntligen:D Den var såååååå bra jag bara ÄLSKAR den!! jag böla tre gånger =P rekomenderar den filmen till 100 %.. deras underbara liv asså.. glamouren och allt tänk att bara gå längs gatorna i New York och handla allt ifrån channel, gucci osv ååhhh!! jaja livet är ju inte slut än på långa vägar=)
hepp nu ska ja kolla på fotbollen =)
HA de gött bloggare!
Puss


God morgon=)

hellu bloggen=)
har bara jobbat och jobbat de senaste=P inte så roligt men va gör man?=) har blitt sjuk med jätte förskyld
iaf i fredags firade ja min söta fanny för att hon fyllde 18=) hade riktigt roligt där!! och på lördagen va ja å richard hundvakt åt en kompishund=) han är ju så sööt! idag ska jag mamma och richard gå på sex and the city =D inte för att richard gillar den precis men han hade inget annat att göra=P haha "yeah right" ;) haha skojja! sen blir de till att kolla på finalen =)
tänkte lägga upp lite bilder nu de blir lite blandat från nör jag och richard firade midsommar i gbg till hunden =)














detta vann ja på liseberg:D


 

=)

hejsan
tänkte dra en liten sammanfattning om vad som hänt de senaste =P
Balen var ju i fredags den var kanon va super nöjd med allt klänningen avguda ja och håret blev perfekt! så skönt=)
Sen har ja varit i sthlm lör - tisdag =) va med kussen så vi har bara kollat runt och suttit på uteställen och tagit en drink=)
Idag va min första dag på jobbet =) de va roligt ska på kurs i morgon med =)
Kollade på fotbollen idag också.... va sverige svek oss!! spelade som de vore en jävla lekplats..! men ja hörde att dom hade blivit mutade av en rysk miljadär att dom skulle förlora mot ryssland och de verkade ju som att dom gick med på de.. för fy fan dom bara stod och glodde när bollen kom... here gud. aja nu är vi ute iaf=(
Hepp nu ska ja lägga mig för ja ska upp tidigt i morgon =) lägger upp lite kort från balen och sthlm=)






Carro du va sååå fin:)





Studenten 2008

God morgon/dag gott folk!
studenten igår..! vilken underbar dag=P va så jäkla nervös när vi skulle springa ut men sen va de vi och vi bara öste på och sjöng ihjäl oss:D sen mötte jag släkten och fam plus min älskling och hans familj=) kompisar och allt:D fick så jäkla mkt gerjer att jag knappt kunde gå=D haha sen va de fullt ös på vagnen men de började ju ös regna så de blev bara ett varv och sen hem=) väl hemma väntade paket och hela tjocka släkten=P av min sööööta kompisar och min pojkvän fick jag äntligen en kamera:D blev så jäkla glad! dom är så söta !!:D sen fick ja en massa pengar och saker till lägenheten osv=) kanon bra presenter och ja vill tacka alla för uppvaktningen!=) ni har varit fantastiska allihopa!=D väl på stadsrundan öste vi på och sjöng för fulla halsar och dansa loss:d haha helt enkelt en JÄVLIGT UNDERBAR DAG!!!=D nu är de bara balen kvar sen är allt slut=( fan va ja kommer sakna min underbara klass!!

Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa har kollat igenom alla blommor och presenter och käkat ihjäl mig på maten från igår=P hehe=P ikväll vet ja inte riktigt va som händer men ska väll mest ta de lugnt, va med Richard och Lina =) och kanske träffa mina små flickor=) vi får väll se vart dagen tar mig=)
nu ska ja dra men ha de bäst! puss och kram!=)




måndag=slappadag

tjolilu =)
idag har de varit en fruktansvärt lugn dag, kussen kom i igår så har hängt med henne idag=) har varit kul=) vi har inprincip käkat och kkjedje rökt hela dagen haha=P ja man kan ju gissa va vi gör nu=P käkar chips och gör nada=P men de är skönt!
Bonna rundan va skit rolig förutom tills de sista när richard fick hämta mig för ja va för full och ja ni kan ju gissa va ja gjorde mer... men annars så va de riktigt kul=) hitta en skit rolig video på mobilen men eftersom ja inte vet hur man lägger upp videor på bloggen så kan ja itne lägga upp den just nu=P haha

i morgon ska vi fram på stan med mamma kolla lite sista grejer till studenten och luncha ihop ska bli mysigt=)
ne nu ska ja återvända till kussen=)
Ha de!! pusspuss

carros fulsöta höns haha=D

fullt ös :D

Bonnarundan=D

hellu=D
ja då va de bonnarundan idag ser verkligen fram emot de=D åka hem till andra å se hur dom bor och festa loss=D fy fan va roligt=D så nu samlar ja på mig lite energi så ja orkar med kvällen/natten haha:D
happ annrs vet ja inte riktigt va ja ska skriva om just nu men=P jo igår tog ja mitt första dopp ute=D fan de va ganska varmt i vattnet juh=P haha ja som alltid annars är en sån badkruka=P men de gick allt bra=) innan de va vi hos mamma och pappa och åt sil och färska potatis och till efterrätt jorgubbar, grädde och kladdkaka=D såå mumma=)
hoppas alla ni andra om har bonnerunda idag har riktigt roligt=D för de ska ja ha!
nu ska ja kila ha de gött folk!! puss


Stadt

hellu=)
ja då va de festade igår igen=P haha var på stadt med alla mina tjejer=P malicka lyckades komma in de va riktigt kul!=) bella va så lam så hon va hemma haha jävla unge! ;) försöker att få tag på henne men tror hon sover=P vill sola och bada idag=P hoppas hon vill de med=) iof finns de inte så mkt annat å göra när allt är stängt idag=P hehe
Undra hur de gick för nadia.. hoppas de gick bra kan inte sluta undera hur de gick.. men får kontakta dom idag och se hur hon mår.!

för övrigt ska ja ta de lugnt idag för de är bonna rundan i morgon och jag känner att min kropp redan är sååå seg.jag är ju inte direkt festprissen i vanliga fall så =P men men hittills har veckan varit kanon bra! allt har gått som de ska=) har inga bilder från gårdagen iomed att jag itne har en riktigt kamera och att min mobil dog precis när ja kom till stadt typ=P så typiskt hehe =P men iaf så ska ja väll ta å dra ut mot solen nu =)
ha de bäst sp ni STUDENTER!!!=D woohooo

ölbrännbollen=P

jajjemän vi kom 2:a de va INTE dåligt=P hahah trodde verkligen vi inte ens skulle gå vidare=P och carro var riktigt grym!!=P haha idag är de nog stadt med brorsan =) men får väll se mitt huvud är sååå segt så ja är helt borta hela tiden=P hehe sen är de inget förens på lördag då de är bonnarundan=P fan va allt går fort eller=P hänger verkligen inte med=P men de är kuuul! kanske sola lite idag oxså=P måste ju bli brunare till balen=P hehe
ne har ingen mer tid till att blogga nu så ha de gött!



karnevalen och ölbrännbollen

tjoliluu=P
blev en rätt bra kväll igår vi grilla och drack å flumma å lite allt möjligt=P va fan heeeelt slut när jag kom hem och även idag=P så har man ölbrännboll i mrgon med=P ja lääär döö hahah ne men de ska allt gå riktigt bra !=P spöa alla andra!!
ne men ska väll ta å sova snart ka upp tidigt och fixa grejer=P ska ju börja festa vi två så=P aja ha de gött! puss

(so drunk)haha



Karnivalen

hellu=)
idag är de karnivalen :D då ska ja å carro supa jävlel haha ne men de ska bli riktigt kul=P just nu står barro i duschen och ja sitter å snuttar på en kall go cider=) så tråkiga som vi är i våran klass så ska vi vara pizza bagare=P haha så typiskt haha aja men de blir väll skoj=P mkt bättre än förra året! usch säger ja bara!!!!=P ne men nu ska ja dricka vidare=P haha lägger upp lite kort i morgon på hur de gick=P haha
ha de puss!!=)


Föresten ögonfransarna blev jätte bra har do


Pressa som fan med olja=P


11 dagar till STUDENTEN!!!

hellu=)
vakna välldigt tidigt idag hehe morgonpigg för en gång skull=P just nu sitter jag iaf på balkongen i solen och tar en cigg=P mutchoo good=P idag har jag och richard bjudit ut mina föräldrar till sjökanten =) vet ju bara inte riktigt vad jag ska ta på mig=P jag ska iaf testa mina lösögonfransar som jag ska ha på balen och se ifall jag klarar att sätta på dom=P de är trebens lösögonfransar från ardel dom skulle tydligen va jätte bra och hålla länge så de ska ja testa ikväll=)jag hämtade min balklänning i tisdags den var klar sydd och passa perfekt!=) känns så jäkla skönt att allt har gått så bra =) ne nu ska ja kolla lite på tv=) ha de gött!
(gicki nte att rotera men här är den! )

RSS 2.0