i dont care who you are

HEllu =)
ja va ska jag säga städ städ tvätt tvätt och åter igen städ.. de är och har varit min dag idag =P kul eller inte haha =P men måste ju fixa här hemma innan richard kommer hem plus tvätta innan jag drar till sthlm =p som jag gör på torsdag ska bli niice :D kan ni tänka er att han redan är hemma om en vecka?! heeelt sjuk så fort tiden har gått alltså =D trodde detta skulle bli pina och pest men de har itne varit så farligt fast iof så har jag ju haft tur har ju haft saker att göra hela tiden typ varit med min älskling sabina sen va ju knicko och dom här festat firat fanny på studenten och nu bär de av till sthlm så =P ja måste ju säga STORT tack till Sabina iaf som har hållt mig i gång =P ÄLSKAR DIG !!! otroligt mkt också :$ :D(och nej jag är inte skitsofren inte mig själv jag menar haha )

ikväll ska jag sola med sabina sen har jag köpt cola och chips ska ha en "mys" kväll med mig själv haha =P okej de lät konstigt men iaf har ju varit med folk hela tiden så kan va gött och bara va själv ibland =) sån är jag iaf =)

jaja nu ska jag ner till tvätten =P

xo xo S;)

Helgen

Hallu bloggish=P

helgen har varit kannoners =) lina och hennes kompis sofi va här mkt mkt roligt*=)
Vi har iof inte hunnit gör så mkt men vi va ute en kort sväng på fredagen och skulle ta ett glas men de va fööör många 18 åringar ute som betedde sig som mongolider så vi gick där ifrån till thorngrillen=)
Efter de på lördagen så skulle vi fram på stan men när vi väl va där så va allt stäng,systemet!!!!! fick panik hade ju inget att dricka till på kvällen så de fick bli äklig smuggel sprit=P men det funkar ju de med;) ute på stadt och röjde på kvällen jätte roligt mötte marie och hang plus kenny =) vi dansa shotta och drack mer och mer.. usch va man är seg dagen efter alltså =P men gick ändå till jobbet och jobba lite extra så de gick bra =) bättre de än att uggla hemma en söndag kväll =P
ja nu framöver så är de ju min jobb vecka så nästan enbart jobb som gäller kommer väll inte hända något sp för min del =P nu ligger nisse i mitt knä och sträcker ut sig och tycker att datorn är väääldigt i vägen så nu får jag sluta blogga =P

Ha de gött allihopa =)
puss






Världsglad!!

hello allihopa=D
Richard ringde mig nyss, åh så glad jag blev!!=D så härligt att höra hans röst igen.. dom hade det skit bra.
Hade varit på stor tivolin och gått på beachen där dom spela in baywatch osv och idag skulle dom åka och kolla på den gatan där dom spelar in desperate housewifes.. ja kan ju inte säga annat än att jag är sååå avundsjuk!!!
å fy fan va jag sakar han!

förövrigt har jag varit lit emed mamma och pappa idag, vi kolla på skor till dom och sen åkte vi till gammla stures och åt god mat.. efter de begav vi oss till sky bar eftersom jag itne hade varit där så jag och pappa tog oss ett glas där mkt trevligt faktiskt lite trångt bara.. ikväll kommer knicko och sofi så jag och mamma ska hämta upp dom på rese ska bli skönt att ha hit kussen lite =) alltid de bästa moraliska stödet när richard inte är här =P

ne nu ska jag damsuga vidare knicko tål ju inte katter så jag kämpar för att få bort de mesta =P

pussss


God morgon, God middag, God kväll!

Hej alla nära och kära =)

haft en hemma dag idag. har städat lagat mat och så =) knicko kommer ju i morgon och hon tål inte katter så jag storstädade idag för att hon skulle kunna vara här en liten stund iaf hehe =P
Annars så har jag inte gjort mkt, missan fick tag på en humla förut och han brände henne så hon svullna upp i ansiktet så jag fick ringa vetrinären.. Dom sa att jag skulle avvakta lite och om de blev värre skulle jag åka in =( men jag ser på henne nu att svullnaden har lagt sig lite vilket är mkt lättnande =P blev ju helt nervös de är ju min bäbis ju... ;)

Helgen då, ska festa på lördagen vi tänkte hyra polhuset men kostade 500 kr för bara en timma helt sjukt, de är ju billigt om man är många men vi är bara fya st och en timma hinner man ju knappt bada på.. så vi får väll se hur de blir med de=P på söndag ska jag jobba extra på kvällen och sen börjar ju jobb veckan igen..
Ska försöka få ledigt den 22 och 23 för då kommer richard hem:D hade tänkt att möta upp han på arlanda så håller tummarna för att jag ska få ledig:)

ne nu ska jag fortsätta kolla på the real housewives =P kanske ska ut och springa med sabina sen men får väll se hur vädret är regnar ju som satan nu så.. jaj ha de gött!

xo xo


låång tid

hej bloggen =)
har haft min dator inlämnad så har inte kunnat skriva på ett tag =P
jo de senaste har jag jobbat 8 dagar i rad =P AC:n va trasig på jobbet så jag har svettats som helvete.. hade 40 grader inne i söndags... usch!
För övrigt har min baby åkt till usa så nu är jag ensam=( saknar han redan han ringde mig iaf i morse och sa att han va framme så de va ju skönt att höra =)
Idag ska jag träffa sabina och bella ska fika och så =) tänkte även köpta lösnaglar va länge sen nu =P
till helgen kommer knicko och hennes kompis sofi hit =) ska bli roligt ska ut och festa på lördagen =)

ne men annars blir väll veckan lugn.. ja men de va väll allt =)



Världens Bästa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0